Tidligere koncerter

Sunds Kirke – 12. oktober 2021

Turen til Sunds bød blandt andet på de fem smukke korsalmer af Erik Haumann med stærke og stemningsfulde tekster af Sarvig. Dertil besøgte vi også forskellige tidsaldre fra Palestrina til nutidige Ola Geilo – og et lille udpluk af danske efterår.

Foto: Sunds El

Houlkær Kirke – 5. september 2021.

Så fik vi endelig lov at synge sammen igen. Og vi lagde ud på vores gamle ‘hjemmebane’ i Houlkær Kirke med en dejlig aften i selskab med blandt andre Anton Bruchner, Antonio Lotti og Ola Geilo.

Foto: Visitviborg.dk

Foto: Flemming Bau

Hedeager Kirken, Herning

25. november 2020, kl 19.30

Foto: Flemming Bau

Vi nåede lige at synge julen ind i Herning inden vi igen blev sendt hjem af Covid19. Det var godt at glæde med kendte og mindre kendte julearrangementer.

KunstCenteret Silkeborg Bad

24. september 2020, kl 19.30

Foto: Fra KunstCenteret Silkeborg Bad

En smuk aften i lyset af den nedgående sol over søen bag os. Tak for at vi måtte komme i de smukke lokaler!

Onsdag den 26 juni 2019 

Viborg Snapsting

Traktørstedet Skovgaard Museets have i Viborg kl 16.00-16.45

Denne onsdag eftermiddag kan I, blandt flere andre, høre skønne danske sommersange af Carl Nielsen med Jeppe Aakjær tekster og arrangeret af vores egen kordirigent Søren Birch. Desuden sange af Elgar, Schultz,Oluf Ring og Søren Birch .

Koncert ved Skivemødet 4 maj 2019

Se dig ud en sommerdag….

Sang på Jenle

Blæsten gik frisk over Limfjordens vande, da Midtjysk Kammerkor mødte op til en lille koncert på Jeppe Aakjærs gamle gård ved Skivemødet d. 4. Maj 2019. Sneen fra nattens uvejr lå uforstyrret på skyggesiden, på trods af solen, der skinnede fra en blå himmel.

Der var ikke det store publikum som tog imod det veloplagte kor i Jenles lade. Måske var det på grund af vejret, eller måske trak Clement Kjærsgård den længste strå, men de, der lyttede fik en god halv times koncert med en blanding af dansk, tysk og engelske sange, herunder selvfølgelig nogle af Jeppe Aakjærs egne tekster.