Om os

Midtjysk Kammerkor

VÆR MED i koret!

Midtjysk Kammerkor blev grundlagt i 2011 af dirigent Søren Birch, på opfordring af flere nytilflyttede sangere, der ønskede at synge i et nyt og mindre kor i Viborg.  

Vi er et forholdsvis lille kammerkor bestående af p.t. 20 dygtige og rutinerede korsangere. Vi stræber efter høj musikalsk kvalitet inden for den klassiske kortradition, og vi koncentrerer derfor en stor del af korarbejdet omkring smuk lyd og stor flot klang. Vores mål er, at dyrke klassisk kormusik på højeste niveau. Vores repertoire ligger primært indenfor det der kan kaldes den lyriske tone. Dansk og nordisk kormusik er i højsædet, men vi synger også musik fra mange forskellige egne af verden.

I løbet af året har vi adskillige koncerter, fortrinsvis á cappella-koncerter men også koncerter med orkester og solister. Tjek “Koncertaktivitet” for mere information.

Geografisk kommer vi både fra Midt- og Østjylland, såsom Viborg, Skive, Silkeborg og Aarhus. Men vores interesse og ambition er den samme: at give publikum en fin musikalsk oplevelse.